TIINA KALLIO Astrologi

Astrologi
Tiina Kallio

Erikoisosaaminen
Astrologia
Astrologiset ennusteet tulevaisuudestasi
Kriisiapu muutospaineessa
Parisuhdeneuvontaa sinulle ja hänelle
Luonneanalyysi vahvuuksistasi ja heikkouksistasi
Elämäntilanneanalyysit
Ja paljon muuta

Nyt linjoilla!

Soita numeroon
09 86 255 101
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 308
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään klo 12.00-19.00
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Tiina Kallio on astrologi, tähtikarttojen tulkitsija ja tunnettu horoskooppien laatija. Hän on toiminut rajatiedon parissa yli 30 vuotta. Hän laatii myös sivustomme suositut kuukausi- ja vuosihoroskoopit. Tiina käyttää astrologisissa ennustuksissaan ja analyyseissaan apuna taivaankappaleiden liikkeitä.
Tiinan kiinnostus astrologiaan heräsi jo 80-luvulla. Hän on hankkinut osaamista niin Astrologisen seuran kursseilta kuin intensiivisellä itseopiskelulla. Tiina vetää aiheesta myös omia pienryhmiä ja kursseja. Hän on yksi palvelumme pitkäaikaisimmista tietäjistä ja toiminut meillä kokopäiväisesti astrologian parissa jo reilut kymmenen vuotta.
Soittaessasi Tiinalle hän kysyy syntymäaikasi ja -paikkasi. Jos haluat parisuhteeseen liittyvää tietoa, myös kumppanisi tiedot tarvitaan. Tiina katsoo kartoiltanne aspektit sekä planeettojen transiitit, jotka kertovat mahdollisuuksista ja odottamattomista haasteista.
Voit hyödyntää paremmin kaikkien elämänalueidesi mahdollisuuksia, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista. Tiina käyttää tulkinnoissaan yksinkertaistettua ja ymmärrettävää kieltä, jota on helppo ymmärtää. Tiinalle voit soittaa, kun etsit uutta suuntaa elämällesi. Tulevaisuutta katsoessaan hän tutkii planeettojen liikkeitä sekä syntymäkartan tärkeimpiä kuvioita.
Tiina on saanut asiakkailtaan runsaasti positiivista palautetta ennustuksistaan. Hänellä on paljon kanta-asiakkaita, jotka soittavat säännöllisesti kuullakseen, mitä on tulossa. Tähtikarttojen tulkinnassa Tiinaa auttavat myös intuitiiviset välähdykset. Usein Tiinalta kysytyt asiat koskevat työ- ja raha-asioita, parisuhdetta ja rakkautta. Myös monet vanhemmat ottavat Tiinaan yhteyttä, kun haluavat tietää lastensa tulevista haasteista ja mahdollisuuksista. Näitä voidaan tulkita jo hyvin pienen lapsen kartoista. Vanhemmat ovat kokeneet saaneensa Tiinalta tukea lastensa kasvatukseen.
Tiinan erityistä osaamista astrologian saralla ovat ajan laadun ennusteet, luonneanalyysit, parisuhdetulkinnat, lasten luonnetulkinnat sekä tärkeiden päätösten aikataulutukset.

Kun haluat tietää itsestäsi, läheisestäsi tai tulevaisuudestasi lisää, ota yhteys Tiinaan!