Astrologit.Org - Artikkeli

Astrologia tulkitsee tulevaisuuttasi

Astrologia

eli tähdistä ennustaminen, on ikivanha uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden sijainnista on luettavissa ihmisten luonteita ja kohtaloita. Astrologiassa eläinrata, tähtitaivas, jossa sijaitsevat Aurinko, Kuu ja planeetat, jaetaan 12 merkkiin. Aurinko on noin kuukauden kussakin eläinradan merkissä. 

Horoskooppimerkit: Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. 

Eläinradan 12 merkkiä 

asettuvat 12 huoneeseen astrologisessa kartassa, josta on luettavissa mm. aurinko- ja kuumerkki sekä nouseva merkki. Astrologiassa huoneet kuvaavat ihmistä ja hänen elämäänsä. 1. huone kuvastaa ihmisen identiteettiä ja luonnetta, jotka tulevat esiin sosiaalisissa tilanteissa. 4. huone kuvastaa kotia ja perhettä sekä sukua. 7. huone kuvastaa avioliittoa, ihmissuhteita ja jopa liikesuhteita. 12. huone kuvastaa alitajuntaa, karmaa ja unia.

Planeettojen sijainnit 

katsottuna tietystä kohdasta maapalloa ovat merkittäviä. Seurattavia planeettoja ovat Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto. Maan kiertolainen Kuu vaikuttaa Auringon ja planeettojen lisäksi astrologiseen tulkintaan. Aspektit eli kulmat, joissa taivaankappaleet ovat toisiinsa nähden, syventävät astrologista tulkintaa.

Astrologin tehtävä

 on tulkita syntymäajan mukaista tähtikarttaa, johon taivaankappaleet on sijoitettu. Astrologinen tulkinta voidaan tehdä henkilöille mutta myös laitoksille, yrityksille ja jopa kansakunnille. Astrologista tulkintaa varten annetaan tiedoksi syntymäaika ja -paikka. Horoskooppi on syntymäkartta ja henkilön tulevaisuutta koskeva ennuste. Astrologiasta voi saada apua hyvinkin erilaisiin elämäntilanteisiin kuin myös omien kykyjen kartoittamiseen.


Kuukausihoroskooppi ja vuosihoroskooppi  ovat suosittua luettavaa, mutta ne eivät ole erityisen henkilökohtaisia. Puhelimitse tehtävä astrologinen tulkinta on aina henkilökohtainen ja persoonallinen.


Tajunnanvirta -palvelun astrologit tulkitsevat sinun ja läheistesi tähtikarttaa. Parisuhteen kartoittamiseksi on tiedettävä myös kumppanin syntymäaika ja -paikka mielellään kellontarkasti. Kohdennettua tähtikarttaa lukemalla saadaan aurinkomerkkien sopivuutta syvällisempi tulkinta tilanteeseen.


Tähdet ovat yötaivaan valopilkkuja. Ne viestittävät olemassaolollaan maailmankaikkeuden mittasuhteista eli siitä, että ihminen on pieni ja tähtitaivas on suuri. On siis olemassa jotakin ihmistä suurempaa. Se antaa elämään suhteellisuudentajua. Katseensa voi suunnata taivaalle joko konkreettisesti tai astrologian avulla.


Astrologia on arkista ja käytännönläheistä sekä kokonaisvaltaista tulevaisuuden tulkitsemista. Ihminen on aina osa suuremmasta kokonaisuudesta kuten perheestä, kansakunnasta ja valtiosta sekä tähtitaivaasta. Kuitenkin ihmisen oman tahdon toiminta ylittää kaikki astrologiset ja karmalliset vaikutukset. Elämän kulkua on mahdollista muuttaa käyttämällä omaa vapaata tahtoaan.


Astrologia ei ole kohtalonuskoa eikä sattuman varaan jättäytymistä. Parhaimmillaan se on elämänhallinnan ja itsetuntemuksen väline. Tiedätkö, mitkä ovat tavoitteesi ja miten tähtitaivas voi tukea tavoitteitasi? Haluatko tietää, mitkä ovat luonteesi heikkoudet ja vahvuudet tai mitä tulevaisuus tuo tullessaan?


Oletko menossa työhaastatteluun? Siinä tapauksessa voit varautua vastaamaan kehotukseen Kerro itsestäsi. Astrologia voi auttaa tiedostamaan omat arvot ja asenteet sekä kehityskohteet ja motivaatiotekijät.


Onko sinulla toimiva parisuhde? Parisuhde vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin, kodin ulkopuoliseen elämään ja yleiseen jaksamiseen. Haluatko tietää, mitä sinun ja kumppanisi tähtikartat kertovat teistä?


Voit kysyä astrologilta luonteestasi, elämäntehtävästäsi, parisuhteestasi, perheestäsi, työelämästäsi ja vapaa-ajastasi. 

Vuorossa olevat: Tajunnanvirta -palvelun astrologit