Astrologit.Org - Artikkeli

horoskooppi jokaiseen aikaan, jokaiselle tähtimerkille.

Tajunnanvirta -horoskoopit

Astrologit tulkitsevat aikaa ja taivaankappaleiden sijanteja eri ajankohtina sekä muodostavat tiedoistaan tulkintoja eli tähtikarttoja. Tähtikartan tai syntymäkartan tunnetumpi nimitys kansankielessä on horoskooppi.

Astrologi Tiina Kallio on laatii palveluumme kolmea eri tyyppistä horoskooppia. Tutustu esittelyihin ja valitse itsellesi tällä kertaa mieluisin - tai vaikka kaikki.

Elämänhoroskooppi
Tähtikartta horoskooppimerkkisi perusteella koko elämänkaaresi ajalle. :: Lue Elämänhoroskooppisi ::


Vuosihoroskooppi

Vaikka astrologinen kalenteri ei noudatakkaan normaalin kalenterin vuosikiertoa laaditaan vuosihoroskoopit kalenterivuodelle. Lue nyt omasi ja tiedät mitä kuluvan vuoden aikana elämässäsi tapahtuu ja mitkä tekiät tapahtumiin vaikuttavat. :: Lue Vuosihoroskooppisi :: 

Kuukausihoroskooppi

Vastaavasti kuukausihoroskooppi laaditaan jokaiselle tähtimerkille kalenterikuukauden jaksolle - vaikka osa tapahtumista ja taivaankappaleiden vaikutuksista saattaa alkaa ennen kuun alkua ja vastaavasti jatkua seuraavan kuun puolelle. Lue nyt kuluvan kuun horoskooppisi ja tiedät mitä tässä kuussa tapahtuu.
:: Lue Kuukausihoroskooppisi ::

Viikkohoroskooppi

Uusimmassa horoskooppipalvelussamme saat horoskooppisi kohdistettuna kuluvalle viikolle - pysyt ajan hermolla siitä mitä tuleva viikko tuo tullessaan. :: Tutustu Viikkohoroskooppiisi ::

Rakkaushoroskooppi kuukaudelle

Rakkaushoroskooppi laaditaan jokaiselle tähtimerkille kalenterikuukauden jaksolle - Ja se kertoo yleisesti horoskooppimerkkisi rakkauden ja tunne-elämän tapahtumista kohdistamatta sitä kumppanisi merkkiin. Lue rakkaushoroskooppisi ja tiedät millaisia valintoja kuluvan kuun aikana kannattaa parisuhderintamalla tehdä. 
:: Lue Rakkaushoroskooppisi ::

Parisuhdehoroskooppi Sinulle ja Hänelle

Parisuhdehoroskoopit on laadittu tähtimerkkien yleisenä välisenä merkkien tutkiskeluna ja  yhteensopivuustulkintana. Tämä antaa alustavan kuvan siitä miten sinun ja hänen tähtimerkit sopivat toisilleen ja minkälaisia haasteita saatatte kohdata.  :: Lue parisuhdehoroskooppisi :: 
Huom! Tarkemman astrologisen parisuhdetulkinnan saat henkilökohtaisella tulkinnalla puhelinpalvelumme astrologeilta.